Onze garanties

RP Keukens en Sanitair betekent voor u:

garanties

Altijd een lekkere kop koffie

Uw wensen en onze mogelijkheden, we bespreken ze graag met u bij een lekkere kop koffie of thee. Persoonlijk contact is een van de kenmerken van zaken doen met RP Keukens & Sanitair. Een luisterend oor levert vrijwel altijd een passende oplossing. Wij gaan daarom graag met u om de tafel om al uw wensten te vertalen naar een droom- keuken/badkamer.

garanties

Altijd een lage prijs

Keukenexpert garandeert de beste prijs/kwaliteit garantie. Wij garanderen u scherpe prijzen en een uitstekende kwaliteit. Keukenexpert koopt namelijk alle keukens in via MHK; de grootste keukeninkooporganisatie (met meer dan 2.500 showrooms) van Europa. Naast de bekende merken leveren wij ook Abbiamo Keukens, deze komen uit de eigen fabriek van MHK; complete keukens voor een fijne prijs.

Dat geldt natuurlijk ook voor de badkamers van Bad & Body! Ook hierbij wordt alles via MHK ingekocht. Hiermee bent u verzekerd van dus nieuwste trends met betrouwbare kwaliteit tegen aantrekkelijke prijzen!

garanties

Persoonlijk en praktisch advies

Bij RP Keukens & Sanitair werken we met een klein en hecht team van medewerkers. Onze grootste passie is keukens en badkamer, onze kennis is het resultaat van jarenlange praktijkervaring. Bij RP Keukens & Sanitair bent u dan ook aan het juiste adres voor het beste advies. Uw wens is onze specialiteit. Wij komen graag bij u thuis – desnoods in de avonduren – om de situatie en uw wensen persoonlijk te bespreken en in te meten. Aan de hand van een gedetailleerde tekening vinden we voor elke wens en elk budget een passende oplossing en de ideale keuken en/of badkamer!

Rp Keukens En Sanitair

Uitstekende service en ondersteuning

Een nieuwe keuken of badkamer is een aardige investering, RP Keukens & Sanitair biedt u de service en ondersteuning die ervoor zorgen dat u onbekommerd van uw aankoop kunt genieten. Bij ons heeft u één aanspreekpunt. Uw eigen adviseur die u begeleidt van advies tot opleveren en u waar en wanneer nodig te woord staat over uw keuken of badkamer. Wist u dat u bij ons als Keukenexpert minimaal 5 jaar garantie heeft op de keuken apparatuur, kasten en werkbladen? Wij verzorgen ook alle installatietekeningen.

Rp Keukens En Sanitair

Montage door ons zelf

Uw droomkeuken is onze zorg! Wij verzorgen het inmeten van de keuken en voeren een nauwkeurige controle uit van de ruimte waar de keuken geplaatst moet worden. Naast het monteren en aansluiten kunnen wij ook het aanpassen van leidingwerk, groepenkast en tegelen en/of stukwerk voor u verzorgen. Dit geldt uiteraard ook voor het sanitair, waarbij wij alle voorkomende werkzaamheden kunnen uitvoeren. Van complete badkamer of toilet tot tegelvloer!

garanties

Verbonden met de regio

RP Keukens & Sanitair is sinds 2017 gevestigd in Dokkum. We zijn trots op Dokkum en vinden het dan ook belangrijk betrokken te zijn bij de regio. Naast actief te zijn voor winkelcentrum “De Zuiderschans” zijn wij ook lid van Ondernemers Vereniging Dokkum. Daarnaast steunen wij kleine initiatieven als Toonkunstkoor, Museumschip De Noarderling, Wedstrijd Skutsje Ebenhaëzer, maar ook de heren van FAB4 die met hun tochten in hun twee Renault 4’s aandacht vragen voor Support Kids.