Welkom bij

RP Keukens & Sanitair B.V.
dé keukenspecialist

MHK KeukenExpert

MHK KeukenExpert
Als RP Keukens & Sanitair zijn wij erkend MHK KeukenExpert, een unieke formule van MHK Groep Nederland met vele voordelen voor u als klant. MHK Groep Nederland (onderdeel van MHK Group AG) is de grootste keuken- en sanitair inkooporganisatie van Nederland en ondersteunt haar partners met een uitgebreid dienstaanbod om succesvol te kunnen ondernemen en te groeien. Sinds de oprichting in 1992 hebben bijna 250 Nederlandse ondernemers (waaronder wij als RP Keukens & Sanitair) zich hierbij aangesloten en profiteren we allemaal van scherpe inkoopvoorwaarden, creatieve marketingconcepten, doelgroep specifieke merken en een breed dienstenaanbod.

Lokale ondernemers
Dankzij deze unieke samenwerking bundelen we als lokale keukenondernemers onze krachten, wat u als klant veel voordeel oplevert. Doordat we gezamenlijke inkopen, bieden we u zeer scherpe prijzen voor hoogwaardige kwaliteitsproducten van gerenommeerde fabrikanten en durven we -ondanks ons lokale karakter- de concurrentie aan te gaan met grote, landelijke interieur- en keukenbedrijven.

Maar er is meer. Zo kennen we als lokale keukenstudio de omgeving en hechten we veel waarde aan een persoonlijke benadering. Want vakkundig advies is belangrijk, maar persoonlijk advies nog veel belangrijker. Aan de hand van uw wensen en eisen maken we gebruik van geavanceerde (3D-)ontwerpsoftware en planningstechnieken, waarmee we de keuken van uw dromen tot leven brengen. Deze bijzondere samenhang tussen persoonlijke betrokkenheid, creatieve oplossingen, uitgebreide markt- en vakkennis en een persoonlijke, professionele service maken van MHK KeukenExpert RP Keukens & Sanitair hét adres voor uw nieuwe keuken. Zien we u snel?

Zelfstandig- en onafhankelijkheid. Ondernemers met hart voor de zaak.
pecialisatie in inbouwkeukens; in elke stijl.
Advisering, plaatsen, monteren en (ver)bouwen door eigen vakmensen.
Keukens en apparatuur van gerenommeerde A-merken.
Keukenrenovatie! Wij leveren ook nieuwe inbouwapparatuur voor uw bestaande keuken.
Keukenrenovatie! Wij renoveren uw keuken d.m.v. nieuwe fronten / bladen / hang en sluitwerk.
Duidelijk prijsvoordeel door gezamenlijke inkoop via de grootste Europese inkooporganisatie.
Glasheldere afspraken en geven van alle gewenste informatie.
Persoonlijke begeleiding; van advies tot oplevering.
Direct een scherpe prijs.

Een advies dat aansluit op úw budget, zonder uitgebreide poespas, maar altijd praktisch, passend en in alle facetten afgestemd op uw wensen. Daar tekenen wij voor!

Meer informatie over MHK KeukenExpert?

Dan komen wij graag met u in contact!